Well, well, well

Well, well, well! Så skulle der være ved at være hul igennem igen. Nogen har måske (håber jeg) lagt mærke til at undertegnede tilsyneladende ikke har været alt for god til at skrive kampreferater på det sidste. I foregående sætning er TILSYNELADENDE kodeordet, for jo der er smuttet to, Ishøj-VR og VR-Frederikssund. De vil blive nævnt i en ruf senere (man burde bruge udtrykket ”i en ruf” noget oftere, det er sådan lidt hyggeligt på den mormor-agtige-kakao-og-boller måde, ik? Måske derfor jeg er tvivl om hvorvidt det er brugt rigtig her… ). Derudover ”skylder” jeg to mere, nemlig Amager-VR og Frederiksberg 6- VR, indtil for ganske nylig troede jeg at de begge var forsvundet på nettet. Forstået på den måde at de var mailet ud til de respektive HP-team folk der skulle lægge dem på nettet, og derefter… pist væk, borte havde taget dem. Men nej, sandheden mine venner, er at ting ikke forsvinder på nettet, de bliver i bedste fald placeret et sted hvor andre ikke kan læse dem, men de forsvinder ikke. Mit kampreferat af kampen mellem Amager og VR blev i midten af december fundet af Camilla Friis, og ikke på en side som ingen læser,  NÆ nej det var havnet på volleynet.dk…. UNDER ELITE REFERATERNE!!!!!!!!!!!!!!!! Det ligger der eftersigende endnu (læst 220 gange…), og i opfordres hermed til at gå ind og læse det, om ikke andet så for at få et billigt grin på min konto. Mangler man derefter noget at lave kan man gå på opdagelse på WWW for at se om man eventuelt falder over min kampreferat mellem Frederiksberg 6 og VR. Indtil videre vælger jeg at tro at det er blevet konfiskeret af FBI eller CIA, for det dårlige volley vi spillede den dag er helt sikkert det rene terror i deres øjne.

Resultat af kampen Frederiksberg 6-VR: 0-3 (referatet er som nævnt væk, når det bliver fundet vil det ASAP blive censureret…)

Resultat af kampen Ishøj-VR: 3-1 (referatet er censureret)

Resultat af kampen VR-Frederikssund: 3-1


Nå, men det var jo noget af en indledning! Faktisk var det bare for at undgå at tale om vores seneste kamp mod Frederikssund (ja, vi startede mod dem vi sluttede af med i sidste halvsæson), for den blev noget rodet, der var ikke ro på banen, og vi fik ikke vores spil til at kører. I perioder var der god volley fra vores side, men det var ikke optimalt. Jeg vil ikke sige så meget mere om den sag, da det har været en meget omdiskuteret kamp internt på holdet, og det lader vi så blive ved det.

Vi tabte 3-2, og fik altså et point med hjem fra Frederikssund, ikke godt men bedre end ingenting : -). Apropos ingenting: Det var så hvad jeg havde i lommerne da jeg kom hjem fra Frederikssund. Min pung som havde ligget der tidligere på dagen, tja hvem ved, den ligger vel et eller andet sted ved siden af et kampreferat og venter på nogen finder dem. Jeg er i det mindste glad for at vide at ingen af dem er alene.

 

MosterMinjaJoeDamen (Snart med Alexander T-Shirts og Banner… Det der moster noget er ved at ligne en besættelse. Men en rigtig god én : - )