Rosenlund: Go Home eller giv kinderæg

Rosenlund: Go Home eller gi' kinderæg!

 

Som vi har haft for vane det seneste stykke tid lagde vi mod Rosenlund lidt for blødt ud i første sæt, og vi måtte ud og lave neglebiderbænketricket før vi tog sættet 27-25. Der var noget kludder og usikkerhed på hele banen og ærligtalt var det ikke så pænt. Djohan var rolig på den fede måde og fik sagt det hele uden at bruge alt for mange ord og fagter.

 

I andet sæt havde vi så til gengæld fundet vores pladser, hinanden op leverede pæn og sikker bold. Det hylede tilsyneladende Rosenlund helt ud af den, og de væltede rundt på den anden side af nettet, jeg tog flere gange vores hold i at stå nærmest tilbagelænet på banen med rynker i panden der indikerede at de tænkte det samme som jeg (pinky?): ”Hvad sker der, nu løber de jo sammen….” *småkage* ”…AV det må helt sikkert gøre naller det der!!!!!”. Vi vandt sættet 25-15 og havde måske lidt ondt af de 35 Rosenlundspillere der var med til kamp?

 

I tredje sæt bankede vi dem. Sådan er det, bang, bang, bang Heidi, lange fingerslag i hjørnerne alt det fineste af det fine. De blev ved med at løbe ind i hinanden på den modsatte side af nettet, træneren prøvede at redde den ved at skifte 3 spillere ud samtidig (på den måde var der kun 8 der ikke havde nået at være inde…), skal vi afslører at det ikke var et hit, eller måske bare lade tallene tale for sig selv? 25-11.

 

Hvad skal vi sige? 3 gange i træk og de har ikke fået nok endnu, der planlægges i skrivende stund træningskamp. Vi glæder os allerede.

 

I al respekt ( for de havde jo super Majken og super Caroline med : - ) MosterMinjaJoeDamen