Det var en dejlig søndag… for de andre hold

Det var en dejlig søndag… for de andre hold

 

Søndag d. 19.02.2006 og kampene var planlagt som følger:

VR - Frederiksberg 3 (2.Herrer) kl.11.00
VR - RS (1.Herrer) kl. 13.00
VR - GVK (1. Damer) 15.00.

Fra det altid friske og veloplagte festudvalg var samtlige medlemmer mødt op (Minja og Heidi), bestyrelsen var repræsenteret (Minja og Heidi) og sørme om ikke også halvdelen af hjemmesideudvalget var dukket op (Minja og Heidi), for det var søndag formiddag, vi havde kørt i bus hele fredag nat uden at lukke et øje og var derfor helt klar til at Heppe Jeppe. Jævnt skuffende at opdage at kampen kl. 11.00 var blevet aflyst aftenen forinden, sæt cifre 0-3 (ny taktik for at undgå oprykning: hvis de ligger i toppen forærer vi dem da bare 3 point! Giffen gaffen guffen lige ud af skuffen).

Nå men som det ses hos blondiner og andet godtfolk dampede skuffelsen hurtigt af (det viste sig nemlig at der var nogle gode boller i cafeteriet…) og tilskuerne fra de mange udvalg satte sig til at vente, festudvalget holdt et lille møde (de var der jo alle sammen for at Heppe Jeppe) og Minja og Heidi sladrede skitur. Klokken blev hurtigt mange og så røg vi ned i hallen for at se VR tabe til RS. Undertegnede var 2. dommer og det var lige ved at ende med mord, indrømmet det var ikke min skarpeste dag!


Endelig blev det vores tur, de ømme skimuskler blev sat i frigear, nu skulle vi altså spille god volley. Det blev i størstedelen af kampen ved de fine forestillinger. Om det var fordi et par af os var rigtig godt brugt efter en uge på ski, og 16 timer i bus 48 timer forinden, en træt træner på sidelinien, en for spinkelt besat bænk (det der kaldes for: for få Karin´er), et par visdomstænder der var blevet opereret ud 2 dage tidligere, at modstandernes gennemsnitshøjde nærmede sig 1.80, noget helt 7. eller en stærk kombination af det hele er ikke til at sige, resultatet taler desværre sit tydelige sprog: 1-3.  

 

I første sæt var modtagningerne faktisk ok, hævningerne var også fine, men angrebet røg gang på gang ind i blokken (det er sgu da heller ikke naturligt at have en damespiller der snilt kunne blokke på et herre net…), vi fik ikke det hele med og serverne var langt under lavmålet.

 

Andet sæt var GVK gået sejrrigt hjem, de fnes som en folk skolepiger og det var faktisk lidt pinligt, mest fordi vi ikke gav dem en seriøs afklapsning, vi vandt dog sættet og fandt i perioder et fint spil frem.

 

Tredje sæt og fjerde sæt tabte vi fordi vores server ikke kom over, det påvirkede hele holdet og vi endte med at smide hele kampen væk.

 

Alt i alt super ærgerligt, for der er ingen tvivl om at et hold som GVK skulle have været nogen af dem vi virkelig skulle have spillet god bold med. De fleste er nok ikke enige men jeg vil hellere tabe efter at have spillet en super kamp mod et godt hold, end tæve et andet hold langt ud af Frederiksberg (det skal selvfølgelig ikke tages personligt VLI… slet ikke ). Det er surt at der er lidt ujævnheder på holdet i øjeblikket sådan rent spillemæssigt, lykkeligvis handler det tilsyneladende kun om indstilling og det er da noget vi kan arbejde med : - ).

 

Mvh. Boldmongolernes fortaler  MosterMinjaJoeDamen  (Der konsekvent skriver sig selv først for på den måde at føle sig værdsat… Der er for langt mellem snapsene dreng(e)! )