Farvel og tak DIRAC… (måske på gensyn i serie 1

Farvel og tak DIRAC… (måske på gensyn i serie 1?)

 

Lørdag d. 24.02.2006 blev det igen sjovt at spille volley på dame holdet, og det var derfor vi vandt kampen :- ), det startede ellers lidt forvirret for jeres kampreferatskribent, der skulle lige 1½ sæt til (og en undertrøje af) for at finde rytmen. Det der stress kan ikke anbefales, slet ikke når det kombineres med svedige hænder og IBU TOP creme (det lyder frækt ik? Det er det desværre ikke ), for mit vedkommende resulterede det i verdens underligste servefejl, og jeg mener VIRKELIG verdens underligste servefejl… Og så ikke et ord mere om mig : - ) (Bare rolig det er helt naturligt at være lettet!).

 

I 1. sæt lå vi tæt op af DIRAC et langt stykke hen af vejen, der var god volley på vores side af banen og modstanderne kæmpede røven ud af bukserne, det var lidt som om vi alle sammen lige skulle finde os selv, men humøret var fint og vi trak fra sidst i sættet og vandt.

 

2. sæt kom vi lidt bagud men hele holdet virkede opsat på at kæmpe den hjem, når modtagningerne ikke lå ordentligt blev der taget ansvar og folk snakkede sammen, få gange var der sammenstød og kun ganske få bolde gik i gulvet. Serverne var gode og selvom vi kom bagud et par gange gik det lettere frem for os end det gjorde for hjemmeholdet. Igen var vi ovenpå til sidst og var dem der satte punktum for sættet.

 

3. sæt var jeg ude og hente vand sammen med Kvarin til at starte med (der kom noget meget underligt ud af vandhanen efter jeg havde fyldt de første to dunke, lykkeligvis var jeg ikke nået til min egen så skaden var ikke så stor. Helle og Birdy Nam Nam er jo nok også ligeglade når de ikke ved det : - ), jeg blev sat ind midt i sættet og vi vandt med gode modtagninger, hævninger, slag og godt humør og stadig blev der kæmpet og taget ansvar.

 

Altså endnu en 3-0 sejr helt sikkert affødt af en super god fredags træning dagen før, og noget gode konstruktive samtaler om hvad fanden der lige gik galt mod GVK og Frederiksberg 5. Nu er det fandeme sjovt igen, og det er vi vist ret enige om alle sammen. Tak for i dag tøser, tilskuere og træner.

 

- MosterMinjaJoeDamen (der kan en meget sød lille historie (eller 300) om Alexander baby : - )